Turun Sibelius-museon keskiviikkokonserttien sarja alkaa

E-trio eli Panu Pärssinen, Maarit Peltoniemi ja Antti Rislakki esiintyvät Sibelius-museossa 19. syyskuuta. © Mikko Kujanpää

Aurajoen varressa Turussa sijaitseva Sibelius-museo tarjoaa syksyllä keskiviikkoisin konsertteja monessa eri musiikkityylissä.  Kausi alkaa tänään paraislaisen Reinholds-kansanmusiikkiyhtyeen konsertilla, ja 12.9. on tiedossa jazz-ilta MÖLy-trion parissa. Uudempaa kamarimusiikkia saadaan kuulla 19.9. Panu Pärssisen, Maarit Peltoniemen ja Antti Rislakin toimesta, samoin Mikko Heiniön musiikkiin keskittyvässä konsertissa 10. lokakuuta, Jukka Perksalon ja Eveliina Kytömäen sello-pianoduon parissa 24.10., Tulkinnanvaraista-yhdistyksen avantgarde-konsertissa ja 21.11. triokonsertissa.

3.10. jazzin ja uuden ilmaisun parissa arvostetut pianistit Iro Haarla ja Seppo Kantonen esiintyvät kahdella soolokokonaisuudella, 17.10. on vuorossa Heikki Ruokankaan & Henrik Hako-Ritan kahden kitaran jazz-ilta. 14.11. bluegrass-musiikkia tarjoilee Port Arthur Bluegrass Band, ja kauden päättää Riikka Timosen ja Senni Eskelisen laulun ja kanteleen kansanmusiikkiduo.

Myös lauantaisin Sibelius-museo tarjoaa useamman musiikkityylin soolo- ja duokonsertteja aina joulukuun alkuun saakka.