Naantalin musiikkijuhlilla kolme verkkokonserttia – osa ohjelmasta siirtynyt lokakuuhun

Naantalin musiikkijuhlien perustaja, sellisti Arto Noras esiintyy myös kesäkuun striimiohjelmassa.

Naantalin musiikkijuhlat ovat joutuneet jo toista kertaa taipumaan yleisöttömään kesäkuuhun. Osa ohjelmasta on siirretty lokakuulle ja ensi vuoteen, mutta verkkokonsertteja on kesäkuussa luvassa kolme kappaletta. Tarkempi ohjelma täällä.

41. festivaalin kunniaksi avajaiskonsertissa Opus 41 tiistaina 8.6. kuullaan Sibeliuksen Kyllikki, Barberin Despite and still ja Saint-Saënsin pianokvartetto B-duuri, kaikki säveltäjiensä opuksia 41, esittäjinä Joonas Pohjonen, Waltteri Torikka, Elina Vähälä, Ilari Angervo, Arto Noras ja Juhani Lagerspetz. 25.6. kuullaan J.S. Bachia, Pendereckiä, Sallista ja Sibeliusta, ja 26.6. on luvassa Griegin pianotrio, Sibeliuksen O, om du har sett, Mustasukkaisuuden öitä ja Metsänneito. Teosten välissä kuullaan kotimaista runoutta Seela Sellan ja Esko Salmisen lausumana.

Loka-marraskuussa Naantalin musiikkijuhlat järjestävät Iiro Rantalan soolokonsertin, neljän sellistin illan, Marjukka Tepposen ja Kevin Greenlaw’n konsertin sekä kirsikkana kakun päällä jo kahdesti siirretyn Anne Sofie von Otterin konsertin.