Sivustomme tavoitettavuus

Olen viime aikoina joutunut poistamaan tiettyjä alueita verkkosivujemme tavoitettavuudesta. Mikäli satutte vierailemaan Kiinassa, Turkissa, Ukrainassa, Venäjällä, Irakissa ja Brasiliassa kannattaa varautua ongelmiin rondolehden sivujen tai nettiradioiden tavoitettavuudessa.  Samoja ongelmia voi olla Alankomaiden, Ranskan ja erityisesti USA:n yksittäisten operaattoreiden kanssa.

Miksi näin? Yksinkertaisesti, koska näistä nettiosoitteista on ollut jatkuvasti ylenmääräistä epätervettä kiinostusta yrityksemme ip-osoitteita ja taloutta (joka ei kyllä taatusti kiinnosta ketään) kohtaan. En kuitenkaan haluaisi rajoittaa Rondoa vain kotimaahan, koska tiedän, että sillä on vakaa lukija/kuulijakuntansa maamme rajojen ulkopuolella ainakin Euroopassa. Eli joudumme tasapainoilemaan oikeiden asiakkaiden ja kaikenlaisten hämäräilmiöiden välillä.

Jos olette ulkomailla ettekä saa yhteyttä rondolehti.fi sivustoon laittakaa viesti minulle (harri.valkonen@rondolehti.fi). Laitan jokaisen kiinteän IP-osoitteen kyllä avoimeksi tilaajillemme!

Terv. Harri