Pete Vuorio (oik.) ja Pekka Rantio pyörittävät kolme vuotta toiminutta agentuurija ohjelmatoimistoa.

 

Tuntuuko Kansallisoopperan ja Savonlinnan esityksiin lähtö työläältä? Asiassa auttaa oopperaan.fi -palvelu, joka on jo muutaman vuoden ajan järjestänyt ohjelmallisia bussimatkoja. Takaa paljastuu Chordus-niminen yhtiö, joka on myös Suomen uusimpia alan agentuureja.

 

Oopperaan.fi -palvelu toimii mutkattomalta periaatteelta: pakettiin kuuluu ooppera- tai balettilippu, bussikuljetukset, käsiohjelma ja vesipullo. Väliaikatarjoiluja voi tilata etukäteen.  Lähtöjä on ollut Tampereelta ja Turusta, ja Tampereen bussi pysähtyy myös Hämeenlinnassa.

”Idea lähti siitä havainnosta, miten pienestä oopperaan lähtö voi voi olla kiinni etenkin kauempaa tuleville. Jo lipun ostaminen ja yhteyksien etsiminen saattaa olla kynnys, jollaisten  madaltamisessa on paljon tehtävää”, toteavat Pete Vuorio ja Pekka Rantio, joiden Chordus-yhtiölle kulttuurimatkat ovat yksi liiketoiminnan osa.

”Joskus bussissa raikaa myös yhteislaulu. Tällainen tunnelma on osa elämystä. Kaikkiaan pyrimme kuitenkin pitämään kaikki ylimääräiset kulut minimissään. Varsinkin Tampereen suunnasta palvelu on vetänyt hyvin, ja suosituimpiin esityksiin on jonoakin.”

Haluatko lukea koko artikkelin? Lisää lukuoikeuksiasi