DIGIRADIOT

Tässä voit kuunnella digiradioitamme Klasu, KlasuPro ja Viva Classic.
Sivun alaosassa valitaan kaistaleveys, joista 320 tuottaa parhaan äänenlaadun. Mobiili-laitteella vaikeissa olosuhteissa kannattaa kokeilla myös 64 tai 128 vaihtoehtoja.

Kuluvan tunnin ohjelmatietoja saat näkyviin “Seuraavaksi” – nappulan takaa. Varoitus: jos tunti on “liian pitkä” viimeinen kappale saattaa jäädä pois. Ohjelmatiedot saat varmimmin päivitettyä tunnin vaihtuessa sulkemalla listan ja sitten avaamalla sen uudestaan.

Sunnuntai-iltana (24.9.) uudelleenkäynnistän Klasu ja KlasuPro radiot ohjelmistopäivitysten takia. Pienen katkon jälkeen soitto jatkuu…

Nyt kaikki päivitykset on toteutettu, niitä olikin kertynyt aikamoinen joukkio. Ohjelmatiedot ja “Seuraavaksi” -painikkeesta näkyvä kuluvan tunnin soittolista toimivat oikein. 

Muistakaa infota meille heti kun huomaatte ongelmia sivustolla (sähköpostia osoitteeseen harri.valkonen@classicus.fi). Yhtäällä tehty muutos saattaa poikia odottamattomia ongelmia toisaalla. Meitä rondolehti.fi:n tekijöitä on vain noin yksi+kirjoittajat, siksi palavasta halustamme huolimatta emme kertakaikkiaan aina ehdi (tai muista) tarkistaa sivuston jokaista yksittäistä sivua muutosten jälkeen.

Mutta hyvästä musiikista ei tingitä!

Mielenkiintoisia ja inspiroivia kuunteluhetkiä toivottaen
Harri

64 kbps
128 kbps
328 kbps